Over

Bertje Bever woont samen met mama en papa in de beverburcht. De beverburcht is gebouwd in de rivier die door het grote bos stroomt. Hier wonen heel veel diertjes met wie Bertje spannende avonturen beleeft.

Bertje en zijn vriendjes zijn een co-creatie van illustrator Sofie van Trigt en auteur Quirijn Teunissen.

Bertje is te volgen op instagram onder @bertjebever

Over Sofie

De illustraties rondom Bertje Bever zijn gemaakt door Sofie van Trigt. Sofie hield van jongs af aan al van tekenen en droomde altijd al van een baan als illustrator. Toen Sofie Quirijn ontmoette en hoorde over Bertje Bever, was dit de perfecte kans om van haar droom werkelijkheid te maken. Vol enthousiasme begon Sofie met het ontwerpen en illustreren van alle dierenvriendjes. Zo kwamen de avonturen van Bertje steeds meer tot leven. Sofie vindt het tot leven brengen van Bertje een ontzettend leuke en leerzame periode en hoopt dat er veel kinderen van de avonturen zullen genieten.

Sofie is te volgen op Instagram onder @portfolio.soof

Over Quirijn

Quirijn Teunissen is schrijver van onder meer romans, korte verhalen, gedichten, songteksten en columns. Voorleesverhalen werden aan dit rijtje toegevoegd toen hij oom en later vader werd. Het eerste avontuur van Bertje Bever liet niet lang op zich wachten.

Het leek Quirijn leuk om Bertje een gezicht te geven. Bij het zien van Sofie haar werk, was hij direct verkocht. Toen na de eerste gesprekken naar voren kwam dat Quirijn en Sofie geboortegrond delen (met 140 jaar ertussen, maar een kniesoor die daar op let) was het helemaal duidelijk: deze samenwerking zou Bertje tot leven gaan brengen.

Quirijn is te volgen op
– Instagram (@quirijn_teunissen)
– Facebook (@quirijnteunissen) en
– zijn website (www.quirijnteunissen.nl)