Spannend!!

Sinds het mogelijk is ‘De avonturen van Bertje Bever’ te bestellen, wordt onze digitale deur redelijk platgelopen. Het aantal bestellingen groeit met de dag, niet in de laatste plaats omdat een aantal regionale media heel positief heeft gereageerd op het boek. Heel leuk om te zien dat er zoveel belangstelling is.

De lancering van het boek is medio november. Eind deze week kondigen we de exacte tijd en plaats aan. Hou hiervoor de website en het instagram-account van Bertje Bever in de gaten.

De voorbije weken hebben bol gestaan van beoordelings- en correctiewerk. Het boek is namelijk opgemaakt, waarbij er een lange reeks drukproeven door Sofie en Quirijn is beoordeeld. Vorige week hebben we definitieve goedkeuring gegeven. Waar het eerst vooral spannend was hoe de opgemaakte versie eruit zou komen te zien, heeft de spanning zich nu verplaatst naar de druk zelf. Hoe komen de verhaaltjes en illustraties er in de ingebonden versie uit te zien? Hebben we niets over het hoofd gezien? Zal het hele proces wel goed gaan?

We gaan uit van wel. We werken met een uitgever en drukker waar we vertrouwen in hebben, en zijn eerder steeds tevreden geweest over hetgeen zij leverden. Toch zien we erg uit naar ontvangst van de boeken. We kunnen dan de exemplaren gaan signeren voor mensen die hebben aangegeven een persoonlijke boodschap te waarderen. Ook kunnen we enveloppen gaan likken, bedoeld voor degenen die het boek thuis willen ontvangen. Vooral hopen we de boeken in te kunnen gaan pakken, om deze zo veel als mogelijk te kunnen overhandigen aan mensen die de presentatie bijwonen. Hopelijk behoren jullie daartoe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.